SMACZNE DZIELENIE SIĘ WIEDZĄ

 

O tym, że wiedzą zdobytą w czasie projektu można się smacznie podzielić przekonali się uczniowie w czasie trwania konkursu wewnątrzszkolnego: Cocina española.

Tematyka konkursu obejmowała charakterystyczne dania w kuchni hiszpańskiej. Tak więc, na stół Jury wjechała paella, tapasy, owoce morza, empanadas. Komisja składała się z uczestników projektu ” Praktyki w Hiszpanii szansą rozwoju umiejętności kulinarnych i spedycyjnych uczniów rumskiego Hipolita”.

I miejsce zdobyli: Julia Trepczyk i Umberto Guazzoni, z klasy 2K

II miejsce zdobyły: Sara Szulist i Agata Hanszke, z klasy 2A

III miejsce zdobyli: Hubert Sobotka i Dawid Sówka, z klasy 2K.

Potrawy były wyśmienite, rywalizacja ostra, wszystkim życzymy dalszych sukcesów!














Komentarze

Popularne posty z tego bloga

UCZNIOWIE HIPOLITA WE WŁOSZECH

EKO LOGIKA

WARIACJE Z KASZY