SMACZNE DZIELENIE SIĘ WIEDZĄ
O tym, że wiedzą zdobytą w czasie projektu można się
smacznie podzielić przekonali się uczniowie w czasie trwania konkursu
wewnątrzszkolnego: Cocina española.
Tematyka konkursu obejmowała charakterystyczne dania w
kuchni hiszpańskiej. Tak więc, na stół Jury wjechała paella, tapasy, owoce
morza, empanadas. Komisja składała się z uczestników projektu ” Praktyki
w Hiszpanii szansą rozwoju umiejętności kulinarnych i spedycyjnych uczniów
rumskiego Hipolita”.
I miejsce zdobyli: Julia Trepczyk i Umberto Guazzoni, z
klasy 2K
II miejsce zdobyły: Sara Szulist i Agata Hanszke, z klasy
2A
III miejsce zdobyli: Hubert Sobotka i Dawid Sówka, z
klasy 2K.
Potrawy były wyśmienite, rywalizacja ostra, wszystkim
życzymy dalszych sukcesów!
Komentarze
Prześlij komentarz